YouTube fan? Begin je eigen YouTube kanaal

Blog YouTube fan? Begin je eigen YouTube kanaal

Als je iedere dag op YouTube te vinden bent, dan is de kans groot dat je er wel een beetje wegwijs bent. Misschien is dat ook wel het juiste moment om na te gaan of je eigen YouTube kanaal beginnen wat voor jou is. We leggen je uit hoe je dat kunt doen dus lees het aandacht door en beginnen maar!

Begin van je eigen YouTube kanaal

Je hebt het er al een tijdje over, je bent het een en ander aan het uitzoeken en vandaag is de dag dat je de stap gaat zetten. Je gaat de eerste stap zetten om je eigen YouTube kanaal te beginnen. Daar heb je om te beginnen een Google account voor nodig. Je hebt hierdoor toegang tot Gmail, Google Maps en nog veel meer. Je hebt een account van Google en dan? Ga dan naar de site van YouTube en log daar in. Je kunt dan bovenin de hoek, rechts, kiezen voor instellingen en dan kies je maak een nieuw kanaal. Je hebt dan de stap gezet en kiest dan of je op je eigen naam een kanaal wil maken of een aparte kanaal naam.

Bekend worden?

Als je eenmaal je eigen YouTube kanaal hebt, dan zou het zomaar kunnen dat je erg bekend wordt. Misschien ben je wel een held in het uitleggen van moeilijke dingen, kun je goed promoten of wat anders, maak er werk van. Als je het nu graag doet, dan kun je er veel leuks mee bereiken. Alleen maar positief dat jij het met anderen wil delen. Anderen kunnen van je leren en misschien word je wel heel bekend en kun jij geld verdienen aan je eigen YouTube kanaal. Maar daar gaat het niet om, het gaat er om dat je het leuk vindt en dat je plezier hebt als je dingen met anderen deelt. 

Recente berichten